JÄSENET

Jäsenten sisäänkirjautuminen

Olen unohtanut salasanani!

Unohtunut salasana

Takaisin sisäänkirjautumissivulle
Etsitkö vakinaista seksisuhdetta vai pikapanoa? Me löydämme sinulle seuraa!

ILMAINEN REKISTERÖINTI TÄNÄÄN VAIN MIEHILLE!

Vastaa nopeasti muutamaan kysymykseen, jotta voimme löytää parhaan kumppanin sinulle.
Sinulla on VAPAA pääsy sivulle! Huomio! Tämä tarjous on voimassa minuuttia!

1 2 3 4

Onnea! Profiilisi on luotu!

Klikkaa vahvistuslinkkiä sähköpostissa, lähetetty:

Tarkista, jos sähköposti on saapunut!

Jos käytät Gmailia, tarkista roskapostikansiosi. Jos käytät Outlookia, roskapostikansiosi.

2684 henkilöä kuten nämä - 5 / 68 reaktiota

Anni
Apua, en voi valita! No mahdollisesti se voi olla pieni ongelma tämän sivun kanssa, ei pahaa sanottavaa, toimii todella hyvin ja kaikki on helppoa. Olen huomannut monen ihmisen olevan samaa mieltä, kun olemme keskustelleet yhdessä. Niin ja minulla on pieni pyyntö, jos täällä on miehiä ketä kiinnostaa kimppa touhut laita viestiä! xxxx
· 16 ·
Lauri
Varokaa pojat! Jos olet etsimässä pitkää parisuhdetta, voit löytää sen täältä, mutta monet naisista täällä haluavat mennä sänkyyn, yhden illan jutut ja muut yhden kerran seksi järjestelyt. Minulla ei henkilökohtaisesti ole ongelmaa asian kanssa, mutta kunhan kerroin. En muuten tienny, että kaupungissani on niin monta kiimaista miestä! Ei ole tarvinnut etsiä deittejä pitemmältä! Onnea kaikille miehille! ;)!
· 28 ·
Oona
Pffff jännittävää... Tänään oli ensimmäiset sokkotreffini. Olin melko hermostunut, mutta onneksi hän oli erittäin ihana minua kohtaan. Me olemme vaihtaneet paljon ajatuksia keskenään, mutta tapaaminen oikeassa elämässä odottaa vielä. Onneksi hän ei pettynyt minuun!
· 5 ·
Miika
Hei @Oona olen kanssasi samaa mieltä. Minulla oli samat ajatukset, mutta joskus sinun on toimittava itse ensin. Saan niin paljon kommentteja täällä, että se on uskomatonta. Minun on suunniteltava pitkälle eteenpäin HAHAHA, mutta onneksi täällä on paljon valinnan varaa. Meinaatko liittyä jäseneksi?
· 12 ·
Aaro
Tssssss, Olen niin yllättynyt. En osaa sanoa kuka on tosissaan ja kuka ei, täällä on niin monia hyvän näköisiä naisia (anteeksi naiset). Minulla on ollut tarpeeksi huonoja kokemuksia, onko ketään jolla ollut jo (positiivisia?) kokemuksia tästä sivusta?
· 3 ·